Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
IMG_0205.JPG
15.JPG
DSCF3557.JPG
2006.08.05. Falunap 086.jpgA Regéci Vár hírei : Sajnos rossz hírek is vannak a várról
Beküldte bakos Beküldve 2007.09.3. 14:11:39 (914 olvas)


Nem az első alkalom, hogy olyan egyének törnek-zúznak a várban, akik annak ellenére mennek oda, hogy egy csöppet sem érdekli őket a műemlék.
Az elmúlt napok egyik reggelén tapasztalta a személyzet, hogy eddig ismeretlenek összetörtek egy nagyméretű információs táblát. Ez a tábla azért készült, hogy igényes formában kiszolgálja a látogatókat, ennek ellenére a látogatók bizonyos típusa tönkreteszi. A vandálok ekkor a várban táboroztak, ami több szempontból is tiltott. Tűzet raktak, elégettek helyreállításhoz használt faanyagokat, jelentős szemetet hagytak maguk után, összetörtek jó néhány méter korlátot. Szükségessé vált, hogy az üzemeltető „záróra” után is ellenőrzéseket tartson a várban annak érdekében, hogy a hasonló pusztításokat megpróbálja megakadályozni. Úgy tűnik, a jövőben nem csak vár megmentését szolgáló erőfeszítésekre kell összpontosítani, hanem a vandálok fülön csípése is feladattá válik.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!