Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
IMG_20150326_095609.jpg
feltaras (5).JPG
IMG_0857.JPG
DSCF3147.JPGHírek : Megloptak egy idős asszonyt
Beküldte bakos Beküldve 2007.09.5. 11:03:09 (842 olvas)
Kedd délelőtt ellopták megtakarított pénzét egy regéci idős asszonytól.
Egy eddig ismeretlen idegen férfi kérezkedett be a néni portájára, aki azzal indokolta jöttét, hogy nyugdíjkiegészítést hozott. Visszajárót kért a kezében lobogtatott pénzből, és amikor a gyanútlan néni pénze rejtekhelyére nyúlt, a bűnöző behívta addig a kapu előtt álló társát. Amíg a néni kaput nyitott, addig a lakásban tartózkodó ellopta az összes spórolt pénzt, ami tudomásunk szerint valamivel meghaladta a száz ezer forintot.
A rendőrség keresi az elkövetőket, akik Háromhuta irányába hajtottak el, feltehetőleg egy fehér színű Opel Astra típusú személyautóval. Az autó lökhárítója feketére vagy kékre volt festve. Ha valaki esetleg találkozna a környéken ilyen járművel kérjük jelezze az info@regec.hu e-mail címen, vagy a 46/387-533 telefonszámon.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!