Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
feltaras200605_33.jpg
DSCF7914.JPG
DSCF4692.JPG
DSCF0150.JPGHírek : Újra rally helyszíne lehet Regéc
Beküldte bakos Beküldve 2007.09.15. 17:51:00 (863 olvas)

Egész biztosat nem lehet még tudni, de tényként kezelhetjük a szándékot, mely szerint ismét visszatérne az éveken át zajló őszi rally Regécre és környékre.
A bizonytalanság oka az, hogy a Nemzeti Park miként viszonyul az autóverseny megrendezéséhez.
Információink szerint e hét csütörtökén tárgyalt Jacsó Tibor főszervező a Nemzeti Park vezetésével, mely tárgyalás eredményét még nem ismerjük.
Amennyiben a Nemzeti Park munkatársai nem torpedózzák meg a rendezvényt, úgy az idei záró, és egyben mindent eldöntő futam november hónapban lenne.
Izgalmas időpont ez itt a hegyekben...
Bizonyára sokan emlékeznek még arra a bizonyos 2003. évi futamra, az nem semmi volt.
Az első versenynap reggelére váratlanul lehulló hó igencsak meglepett mindenkit, még a regécieket is. Bár a hó mennyisége nem volt jelentős, mégis jókora galibát okozott.
Futamok maradtak el, de ami megvolt, az olyan volt, amit nem minden éven láthat a rally-rajongó. Regéc végén a Görbeföld nevezetű kanyar gyakorlatilag lepróbázta a teljes mezőnyt. Szinte nem győzték a nézők visszaráncigálni az autókat az árokból, a szakadék pereméről. Nyílván a versenyzőknek nem volt olyan nagyon jó buli, de a nézőknek hatalmas élményben volt részük.
Lehet, hogy húsz fok meleg lesz novemberben, de tény, hogy az idei rally tervezett időpontjában már többször leesett a hó Regécen.
Jacsó Tibortól úgy tudjuk, hogy amennyiben megrendezésre kerül a verseny, úgy két napos lesz, és itt lesz az I. osztály, a II. osztály és a History is.
A fejleményekről folyamatosan beszámolunk.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!