Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
Zuzmara_8.jpg
DSCF0041.JPG
batyusbal 2010 (3).JPG
DSCF1070.JPGHírek a faluról : Önkormányzati Karácsony
Beküldte bakos Beküldve 2007.12.17. 19:55:58 (780 olvas)
Regéc Önkormányzata 17 éve ajándékoz a község lakóinak szaloncukor csomagot minden évben karácsony előtt, idén december 21-én, pénteken. Amikor a település anyagi helyzete megengedte, egy szerény ajándékcsomagot is kaptak a családok. Sajnos az utóbbi években erre már nem nyílott lehetőség, mert az Önkormányzat forráshiánya nem tette lehetővé az e fajta gesztusokat..
Egy pár éve -a polgármester ötlete nyomán- nem csupán kiosztja az Önkormányzat a karácsonyi ajándékcsomagot, hanem közös ünneplésre invitálja a község lakóit.
Ez az úgynevezett Önkormányzati Karácsony. A rendezvény egy meghitt hangulatú együtt ünneplést foglal magában szerény vendéglátással, műsorral, amit a település gyerekei adnak elő. Idén is így lesz: együtt ünneplés, ajándékozás, a meghitt karácsony megalapozása. Kistelepüléshez mérten szerényen, de annál nagyobb szeretettel.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!