Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF7085.JPG
DSCF6331.JPG
DSCF5469.JPG
DSCF3210.JPGHírek : Május végi majális
Beküldte bakos Beküldve 2011.06.5. 20:21:19 (689 olvas)

Szokatlan időpontban, május 28 -án tartotta első majálisát az Abaúj-Hegyközi Többcélú Kistérségi Társulás. A hagyományteremtő szándékkal is szervezett vidám hangulatú rendezvény az idén Baskón volt. Az elgondolás szerint minden éven más és más település lesz a házigazdája az események, így a kistérség mind a huszonnégy települése sokkal inkább magáénak érezheti a rendezvényt. E stratégia szerint minden bizonnyal néhány év elteltével is kellőképpen izgalmas lehet a huszonnégyek majálisa. Úgy tudni, hogy a polgármesterek nem ragaszkodnak ezután sem a május 1-i időponthoz, sőt a hónap egy későbbi hétvégéje sokkal inkább valószínűsíthető a rendezvény megtartására. Az idei rendezvény híre szinte az utolsó pillanatban érkezett, akkor sem jutott el mindenkihez, így sajnos nagyon sokan csak a rendezvény után értesültek az eseményről. Ezen az egyszerű, de nagyon hiányos kommunikáción bizony még van mit javítani a települések vezetőinek. A települések közül is hiányzott néhány, bár talán a polgármesterek csak tudtak saját döntésükről… A majálison foci meccset vívott egymással a polgármesterek és Vandex Kft. csapata, az utóbbi győzött. Volt főzőverseny is, itt örömmel számolhatunk be arról, hogy a regéci halászlé lett az első helyezett. A nap folyamán a kistérség településeinek előadói szórakoztatták a közönséget.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!

 Re: Május végi majális

elküldve:: 2011.06.7. 13:14  Feltöltve:: 2011.06.7. 13:14

bakos

Csak most jött
Regisztrált: 2006.02.26.
Lakhely: Regéc
Hozzászolások: 12
Sokan kérdezték: a regéciek vajon hol foghatták a halat...
Buta kérdés, hiszen Regéc környéke tele van kisebb-nagyobb tócsákkal.