Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF5295.JPG
mikul?s 017.jpg
DSCF2851.JPG
DSCF1012.JPGHírek : Regéc az új zarándokút egyik állomása
Beküldte bakos Beküldve 2011.06.15. 18:52:28 (614 olvas)


2011. június 13-án, a pünkösdhétfői szentmisét követő érseki áldással indult a Szent Erzsébet Út nyitózarándoklata. Ezzel a zarándoklattal hivatalosan is megnyílik a Sárospatakot Kassával összekötő 110 kilométeres, gyalogosan végigjárható, jelzett zarándok- és turistaút. A zarándokút áthalad Regécen, így a település az egyik pihenő állomása a most kialakított Szent Erzsébet útnak. Az első zarándok csoport mintegy harminc fő részvételével, köztük nyolc lengyel apácával június 14-én estefelé érkezett Regécre, ahol szentmisén vettek részt a Római Katolikus Templomban, majd az Önkormányzat látta vendégül vacsorára a zarándokokat a Községházán. A Regécen eltöltött éjszaka után másnap indult tovább az első Szent Erzsébet zarándoklat Kassa irányába.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!