Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF9956.JPG
IMG_20160801_083032.jpg
DSCF5819.JPG
IMG_20150416_153640.jpgHírek a faluról : Testvértelepülési kapcsolatok
Beküldte bakos Beküldve 2011.09.21. 19:32:19 (781 olvas)Regéc község és Gyömrő város 2009-ben kötött testvértelepülési megállapodást egymással. Gyömrőt és Regécet elsősorban az a nagy államférfi és hadvezér kapcsolta össze, aki Magyarország mellett a két település múltjában is igen nagy jelentőséggel bírt egykoron és bír ma is. A legnagyobb magyarok egyike ő: II. Rákóczi Ferenc nagyságos fejedelem. Igazán aktívnak mondható a két település között létrejött testvértelepülési kapcsolat, hiszen minden évben több esetben látogatnak el egymáshoz a „testvérek”. Az előttünk álló hétvégén is így lesz ez, mikor is Regéc látja vendégül Gyömrő város mintegy húszfős küldöttségét. Szeptember 24-én és 25- én több programot is szervez Regéc Önkormányzata a vendégeknek helyben és a környéken, ahová természetesen a község lakóit is szeretettel invitálja a faluvezetés. Annál is inkább, mert akkor teljes a testvértelepülési együttműködés, ha abban mindkét település lakossága minél nagyobb számban képviselteti magát. Október 9-én újabb érdekességgel szeretné meglepni az Önkormányzat a község lakóit, itt is szerepe lesz a testvértelepülési kapcsolatoknak.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!