Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF2933.JPG
DSCF4937.JPG
DSCF7758.JPG
2006.08.05. Falunap 104.jpgHírek a faluról : Önkormányzati disznótor
Beküldte bakos Beküldve 2012.01.10. 20:16:19 (650 olvas)

Nem mindennapi bejelentést tett a község polgármestere a tavalyi év végén megtartott Falugyűlésen. Akkor Kormos István tájékoztatta a falu lakosságát, hogy a Képviselő-testület döntést hozott, miszerint január hónapban úgynevezett önkormányzati disznótort rendez a település vezetése. Az elhatározást tett követi, hiszen január 14-én, szombaton megrendezésre kerül Regéc község első Önkormányzati Disznótora. A falusi hagyományokra épülő esemény 7 óra 30 perckor veszi kezdetét a Községháza udvarán, és talán egésznap tart majd. Az Önkormányzat minden regécit, Regéchez kötődő hétvégiház tulajdonost szeretettel invitál az eseményre, ahol bárkitől szívesen fogadják a szervezők az aktív részvételt az igencsak megtermett disznó szétbontásában, feldolgozásában, elkészítésében, és természetesen elfogyasztásában is. Az önkormányzat által vásárolt disznóból a nap folyamán jó néhány házias íz világú finomság is készül, így lesz hurka, kolbász és több féle sült. Azok, akik részt vesznek a rendezvényen nem csak a helyszínen fogyaszthatnak a finomságokból, hanem elvitelre is kapnak kóstolót. Az Önkormányzat a rászorultakra ezúttal is gondol, hiszen a hagyományokra épülő közösségi program célja többek között az is, hogy a falu lakóit e nem szokványos módon érdekelté téve segítse.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!