Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF6043.JPG
DSCF7072.JPG
DSCF5940.JPG
DSCF4073.JPGHírek a faluról : Regéc is ott lesz a miskolci Kocsonyafesztiválon
Beküldte bakos Beküldve 2012.02.23. 20:04:34 (748 olvas)


Az idei miskolci Kocsonyafesztivál egyik meghívott vendége az Abaúj-Hegyköz kistérség. Ennek okán Regéc is megmutatja magát a ma már országos hírű téli fesztiválon, ahol a község, más kistérségi településekkel közösen standot állít. A 12. éve megrendezésre kerülő fesztivál február 24 és 26. között kerül megrendezésre. Mindhárom nap folyamán lesz majd képviselete Regécnek a falu standján, ahol a község és a vár minél szélesebb körű megismertetése és népszerűsítése a fő feladat. A vállalkozó szellemű résztvevők amellett , hogy el kell látniuk a község képviseletét, megismertetését, népszerűsítését minden bizonnyal jól is szórakoznak majd, hiszen a mozgalmas, programokkal tarkított fesztivál látványosságot és szórakozást is jelent. Regéc jó néhány éve már megmutatta magát egy szintén Miskolcon rendezett utazási kiállításon, eredményesen. A mostani fesztiváli megjelenéstől is ezt reméli a község vezetése.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!