Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF5160.JPG
zrally2005_1.jpg
zrally2005b_58.jpg
zrally2005b_42.jpgA Regéci Vár hírei : A várható viharos időjárás miatt bizonytalan a vár látogathatósága.
Beküldte bakos Beküldve 2013.03.14. 7:38:36 (690 olvas)

Az utóbbi évek gyakorlatától eltérően nem biztos, hogy megkezdi az előszezont Regéc Vára az előttünk álló ünnepi hosszúhétvégén. Egyetlen oka van a döntésnek, ez az ok a hétvége időjárására kiadott előrejelzés. Országosan is kifejezetten viharos, csapadékos, télies időt jósolnak az előrejelzések, fen a várban ilyen esetben kemény téli időjárással kell számolni. Regéc Várában még alig múlt el a tél, a nagymennyiségű hó olvadásának kellemetlen jelei még kellemetlenkednek a várhoz vezető úton. A most érkező nagymennyiségű csapadékkal együtt már keletkezhetnek nehezebben kezelhető akadályok. Mindezek figyelembe vételével döntött úgy az üzemeltető, hogy ezen a hétvégén nem biztos a látogatási időszak megkezdése. A döntés miatt megértését kéri az üzemeltető mindazoknak a látogatóknak, akik Regéc Várába készültek az előttünk álló hétvégén, és egyben azt javasolja, hogy érdeklődjenek az egyes napok esetleges nyitva tartása ügyében az információs számokon.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!