Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF5693.JPG
palotaszarny_0609_18.jpg
2006majalis47.jpg
Falazas0805_17.jpgHírek a faluról : Falunap ugyan nem, de bál volt
Beküldte bakos Beküldve 2014.08.9. 11:26:03 (1406 olvas)


Ebben az évben elmaradt az 1997 óta minden évben megrendezett Falunap. Az utolsó pillanatban született ötlet nyomán, némi hiánypótlás címén sikerült egy szabadtéri bált megszervezni. Annak ellenére, hogy idén senki nem kapott a szokásos Falunapokra invitáló írásos, vagy szóbeli meghívót, mégis meglehetősen szép számban mulattak a rögtönzött rendezvényen. Mivel nem Falunap volt, így programok sem voltak, de azért egy üst vadas specialitást sikerült főzni, ami a hozzászólások alapján igazán finom volt. Lehet ebben valami, hiszen volt, aki az éjszaka folyamán szinte belebukva az üstbe fogyasztotta a maradék ételt. Aki talpon volt, az késő éjszakáig mulatott.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!