Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
feltaras2008_41.jpg
IMG_0198.JPG
DSCF4173.JPG
DSCF2779.JPGHírek : Tárogató hangverseny és várbéli térzene Regécen
Beküldte bakos Beküldve 2014.08.29. 19:20:31 (576 olvas)


Regéc Község Önkormányzata és a Rákóczi Tárogató Egyesület közös szervezésében Tárogató Hangverseny színhelye lesz 2014. szeptember 6-án, szombaton a regéci Római Katolikus Templom. A kulturális program tárogatós toronyzenével veszi kezdetét 16 órakor, ezt követően a templomban adnak hangversenyt az Országos Tárogató Találkozó résztvevői. A rendezvény további kuriózuma, hogy a templomi hangverseny után, 17 óra 30 perckor Regéc Várában folytatódik a tárogató muzsika, ahol udvari zene és térzene formájában szólalnak meg a egykori kurucok szép hangú hangszerei. Ugyan végesek a férőhelyek, különösképpen a templomban, de ennek ellenére minden érdeklődőt szívesen lát Regéc Község Önkormányzata.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!