Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF1716.JPG
DSCF0551.JPG
feltaras2009II_02.jpg
DSCF0093.JPGHírek : Közösségi informatikai fejlesztés
Beküldte bakos Beküldve 2016.01.12. 17:29:43 (482 olvas)

Még az előző év legvégén ért véget az a eszközfejlesztés, minek következtében új számítógépek került az önkormányzat által fenntartott Közösségi Házba, helyben ismertebb nevén az Ifjúsági Klubba. A község Önkormányzata pályázatot nyújtott be 2015. év nyarának elején Közművelődési Érdekeltségnövelő Támogatás elnyerésére, közművelődési intézmény vagy közösségi színtér műszaki, technikai eszközállományának, berendezési tárgyainak gyarapítása érdekében. Elmúlt év szeptemberében született meg a döntés, miszerint Regéc Község Önkormányzata is nyert támogatást, igaz a benyújtott eredeti összeg, mintegy hétszázezer forint felét. Az elnyert támogatásból és az önerőből még így is sikerült lecserélni a közösségi hely számítógép állományának jelentősebb részét, illetve sor került a fennmaradó eszköz felújítására. Regéc Község Önkormányzatánál 2003-ban jelent meg az első számítógép, ami később közösségi használatba került. Ezt követően újabb gépek érkeztek, de napjainkra valamennyi elavult, felújításuk nem lett volna ésszerű, ezért döntött a Képviselő-testület a pályázat benyújtása mellett, vállalva annak önerejét. Az elmúlt év december elején megvalósult beszerzésről elmondható, hogy a szükségletnek megfelelő, korszerű informatikai eszközök szolgálják mindazokat, akik igénybe veszik a létesítmény nyújtotta lehetőségeket.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!