Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
7.jpg
DSCF5966.JPG
DSCF1787.JPG
falunap2008_71.jpg.jpg
XF Guestbook

>> Új üzenet írása <<  
Eddig 77 üzenetet írtatok

« 1 ... 4 5 6 (7) 8 »

17 2007.10.23. Regéc
Ringer István 
E-mail küldése %s részére Weboldal megtekintéseGratulálok az oldal készítőjének, nagyon színvonalas munkát végzett. További sok sikert kívánok hozzá. A vár idei kutatásásról közzétett napló fotókkal remek ötlet.


16 2007.10.13. Azősz színei Regécen
Bubi 
E-mail küldése %s részére


Csak most jött

Hahó Regéc!!Október 20-án megyünk megnézni milyen is az ősz arrafelé
Viszünk 5 új vendéget is, akik remélem szintén beleszeretnek a környékbe
Rendeljetek nekünk esőmentes napokat erre a néhány napra Üdv:Szalaiék Szegedről


15 2007.09.15. időgép pedig nincs...
msandor: 
E-mail küldése %s részére Weboldal megtekintése


Webmester

Idézet:
Nade! Miért kell csalással csábítani a leendő vendéget? Azt tetszenek hinni hogy a jelenlegi menyasszony nem elég szép? Meglepődéssel láttam a légifotó.hu oldalon a regéci vár fotóit. Először arra gondoltam, hogy feltalálták az időgépet és valaki a jövőben fotózott. Nem mintha nem látnám szívesen a regéci várat régi pompájában, de a jövőbeli vágyálmokat talán nem a légifotó.hu lapon kellene megjeleníteni. Ha valaki ennek alapján keresi fel önöket, esetleg nagyot csalódik, vagy megkérdezi; földrengés volt mostanában errefelé?


Tisztelt Hajtó József!

Az az érzésem támadt, hogy Ön nagyon félrenézett valamit, ugyanis a légi fotókat nem a település készítette, gyakorlatilag semmi közünk hozzá.
Az ott látható képeket véleményem szerint senki se retusálta, azok a valóságot tükrözik.
Kivéve az utolsó képet, de azt egy laikus se hiheti, hogy valódi

Szóval örülök, hogy jól érezték magukat a településünkön, visszavárjuk Önöket máskor is, de gondolja át, amit a "csalásról" említett, mert egy betű se igaz belőle!

Maradok tisztelettel:
Márkus Sándor
webmester


14 2007.09.14. Légifotó?
Hajtó József 
E-mail küldése %s részérePár napja töltöttünk egy szuper hétvégét Regécen. Nagyon jól éreztük magunkat, megnéztük a vár maradványait. Minden tiszteletem a község igyekezetének, hogy megpróbálják megőrizni és ahogyan lehet, helyreállítani a helyi kincset, a várat. Nagyon örültem a látványnak amit a község ( falu, város ; nem kívánt törlendő )kínál. Öröm látni hogy nem csak a Lajtán túl vannak patikatisztaságú meghitt hangulatu kis települések! Nade! Miért kell csalással csábítani a leendő vendéget? Azt tetszenek hinni hogy a jelenlegi menyasszony nem elég szép? Meglepődéssel láttam a légifotó.hu oldalon a regéci vár fotóit. Először arra gondoltam, hogy feltalálták az időgépet és valaki a jövőben fotózott. Nem mintha nem látnám szívesen a regéci várat régi pompájában, de a jövőbeli vágyálmokat talán nem a légifotó.hu lapon kellene megjeleníteni. Ha valaki ennek alapján keresi fel önöket, esetleg nagyot csalódik, vagy megkérdezi; földrengés volt mostanában errefelé? Az együgyű honpógár ugyanis ha légifotót vagy akármilyen fotót lát, azt hiszi hogy ez tényleg ilyen! Higgyék el; a hely így is gyönyörű! Nem kell egy hamvasan szép lányt vastagon kivakolni ahhoz hogy még szebb legyen. A hatás pont az ellenkezője lesz. Remélem még pár szép napot eltöltünk ezen a csodás helyen a jövőben is. A szépítkezéshez további sikereket kívánok: Hajtó József , Nyíregyháza


13 2007.08.5. Üdv.
bakos 
E-mail küldése %s részére


Csak most jött

Helló Szalaiék!

Még egyszer megköszönjük, hogy besegítettetek az idei feltárásba.

A vár iránti elkötelezettségeteket is nagyra értékeljük, öröm látni, hogy egyre többen vannak a hasonló képen gondolkodóak.


12 2007.08.4. Regéci vár
Bubi 
E-mail küldése %s részéreSziasztok!
Mi vagyunk az a házaspár, aki az idei feltárás első hetében 1 nap önkéntes munkát vállalt a feltárásban. Nagyonon örültünk hogy a honlapról nyomonkövethettük a feltárás további eseményeit!Az elmúlt három év óta szívümk csücske lett ez a vár Remélem hogy sokan gondolják így! Üdv:Szalai család Szegedről


11 2007.07.4. zemplén gyönyörű
bluesdózer 
E-mail küldése %s részéreA zempléni vidék fantasztikus, vadregényes hely, amióta egy hetet töltöttünk a vidéken, minden évben visszatérünk. Regéc is kellemes emlék, ismét visszatérünk idén ide is. A vár gyönyörű, reméljük a feltárása és újjáépítése folytatódni fog és egyre inkább több, "normális" túrista fog érkezni erre a kissé elfeledett tájra.


10 2007.07.1. Regéc
Tina 
E-mail küldése %s részéreRegéc egy ékszerdoboz falucska ,ahol rend, tisztaság, nyugalom és szeretet van!9 2007.05.20. sállás
Anikó 
E-mail küldése %s részéreSziasztok, szállást keresek 2 főre, ha lehet,tiszta,igényes helyre, ha valaki tud ilyet, írjon.


8 2007.03.31. telefon
msandor: 
E-mail küldése %s részére Weboldal megtekintése


Webmester

Kedves civertan!

Pontosan kinek a számára vagy kíváncsi?


« 1 ... 4 5 6 (7) 8 »