Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
DSCF0036.JPG
DSCF1486.JPG
IMG_20150627_082844.jpg
DSCF6393.JPGA Regéci Vár hírei : Előkészületek a várban
Beküldte bakos Beküldve 2013.06.11. 18:24:32 (729 olvas)


Bár még odébb van Regéc Várában az idei év második felében induló nagyberuházás, de az érintett területeken azért már jelentős munkák folynak. Sok ember dolgozik teljes gőzzel a tervezési és építészeti, a gépészeti és technikai előkészítésen. Újjá épül a vár északi lakótornya. A torony környezetében is jelentős helyreállítás veszi majd kezdetét. Továbbá új, korszerű fogadóépület épül a jelenlegi helyére. A vár keleti oldalán lévő várárok szintén fontos területe lesz a tervezett beruházásnak, hiszen e területen kerül kialakításra egy rendezvénytér. A várárokban már megkezdődött a terület előzetes rendezése, minek következtében az elmúlt évek régészeti feltárásai során ide deponált feltárási törmelék elszállítása vette kezdetét. A munkálatok ideje alatt teherautó forgalommal kell számolniuk a várhoz vezető úton a látogatóknak, de a szállítások semmilyen korlátozást nem jelentenek. Mindezek mellett a vár üzemeltetője kiemeltebb figyelmet kér a kedves látogatóktól a Regéc és a vár közötti úton.

nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!