Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Testvér településeink

DVD

Megjelent és kapható egy különleges, a regéci várról szóló DVD, mely megvásárolható Regécen az Önkormányzatnál, a várban, illetve utánvéttel is megrendelhető.
A lemez 1300 Ft-ba kerül.

Ajánlj minket!

Statisztika


idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Információk

Ajánlott képernyő felbontás:
minimum 1024x768. Legalizáljon - Libre Office-al

msandor, regec, regéc, var, varrom, várrom, vár, feltaras, feltárás, regesz, régész, bokály, bokaly, majalis, majális, mogyoroska, hejce, haromhuta, háromhuta, falunap, bucsu, búcsú, templom, katolikus, onkormanyzat, önkormányzat, part.maps@msandor.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
1.jpg
kirandulas_2007_21.jpg
IMG_0440.JPG
DSCF1881.JPGA Regéci Vár hírei :  Őrtüzek éjszakája Regéc Várában
Beküldte bakos Beküldve 2013.06.18. 17:03:47 (1088 olvas)

Regéc Vára is csatlakozott a Veszprém Megyei Várak Egyesülete által elindított azon kezdeményezéshez, mely szerint a magyar várakban Szent Iván éjszakáján őrtüzek gyúlnak. A kezdeményezésben résztvevő várakban június 24-én, hétfőn este 21:30 órakor lángra lobbanó jelzőtüzek a magyarság összetartozását, a hagyományaink és értékeink megőrzését hivatottak kifejezni. A szervezők e módon is fontosnak tartják ráirányítani a figyelmet várainkra, az értük nap mint nap önzetlen munkát végző honfitársainkra. Regéc Várában június 24-én, hétfőn már 19 órakor összegyűlnek az esemény iránt érdeklődők. A község önkormányzata a falu lakosságán kívül szívélyesen invitál az esti eseményre mindenkit, aki a rendezvény szellemiségével azonosul, vagy felkeltette érdeklődését Regéc Várának némi fénnyel és fáklyákkal megvilágított megtekintése.


nyomtatóbarát verzió Hír elküldése a barátodnak
A hozzászólások a hozzászólok véleményét képezik. Nem vállalunk felelösséget a hozzászólások tartalmáért!