Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:


Elfelejtett jelszó?

Regisztrálj most!

Galéria

Regéc Várának Látogatóközpontja

* Állandó kiállítás II. Rákóczi Ferenc gyermekkoráról
* Multimédiás élményelemek, várból származó leletek
* Regéc Várát bemutató 3D animációs film
* Időszaki kiállítás
* Kilátótorony
* Presszó
* Ajándékbolt
* Mini ABC

Cím: 3893 Regéc Fő út 42.

Testvér településeink

idokep.hu
Felhőkép FelhőképHőtérkép Hőtérkép Forrás: idokep.hu

Statisztika


msandor, regéc, várrom, vár, feltárás, régész, bokály, majális, mogyoróska, hejce, háromhuta, falunap, búcsú, templom, katolikus, önkormányzat, part.maps@regec.hu
Pillanatképek mindennapjainkból...
Gy?mr?iek Reg?cen (18).jpg
feltaras (53).JPG
DSCF1936.JPG
IMG_0357.JPGBeküldte bakos Beküldve 2014.09.21. 15:05:46 (826 olvas)

Fakitermelést hajtott végre a regéci Volt Úrbéresek Erdőbirtokossági Társulata két erdőrészben az elmúlt időszakban. A kitermelt tűzifa kiosztása hamarosan megtörténik, annak ideje még nem került kitűzésre. Az üzletrész tulajdonosok a szokásos kedvezményes módon, egy jog/egy köbméter tételben tudják megvásárolni a tűzifát. Kéri az erdőbirtokosság, hogy a tűzifa átruházásokat mindenképpen jelezzék az üzletrész tulajdonosok az esetleges félreértések elkerülése érdekében. További fakitermelés várható, amelyből Nemesnyár rönkök előállítást tervezi az erdőbirtokosság. Ez úton is tájékoztat minden érdeklődőt a VUET, hogy a kitermelendő Nemesnyár rönkök eladók, így a nyárfák levágása konkrét vevő megléte esetén fog végrehajtásra kerülni.


Beküldte bakos Beküldve 2013.10.14. 16:55:35 (1074 olvas)

A regéci Volt Úrbéresi Erdőbirtokossági Társulat -VUET- és a regéci Új Földhözjutottak Erdőbirtokossági Társulata -UFET- közgyűlést tart 2013. október 26-án, délután 13 órai kezdéssel a regéci Községháza nagytermében, Regéc Fő út 47.
A VUET közgyűlésének napirendi pontjai:

• az Erdőbirtokossági Társulat alapszabályának módosítása, hatályosítása;
• az új tisztségviselők, illetve az elnökség megválasztása;
• a felügyelőbizottsági tagok megválasztása;
• az elmúlt év beszámolójának az elfogadása;
• egyéb felmerülő kérdések megvitatása.

Az UFET közgyűlésének napirendi pontjai:

• az elmúlt év beszámolójának elfogadása
• az elkövetkezendő évek terveinek ismertetése
• egyéb felmerülő kérdések megvitatása.

Az erdőbirtokosságok vezetői kérik az üzletrész tulajdonosokat, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a közgyűléseken


Beküldte bakos Beküldve 2012.09.24. 20:27:41 (1067 olvas)

Értesíti Tagságát a regéci Új Földhözjutottak Erdőbirtokossági Társulata (UFET) és a regéci Volt Úrbéresek Erdőbirtokossági Társulata (VUET), hogy 2012. szeptember 29-én, szombaton 15 órakor Közgyűlést tart a regéci Községházán. Amennyiben a megadott időpontban nem áll fenn a határozatképesség, akkor 16 órai kezdéssel megismételt közgyűlést tartanak az erdőbirtokossági társulatok. Mindkét társaság vezetősége feltétlenül számít a Tagság minél nagyobb arányú jelenlétére.


Beküldte bakos Beküldve 2010.11.17. 18:29:19 (1112 olvas)A regéci Volt Úrbéresek Erdőbirtokossági Társulata tájékoztatja tagságát, hogy a 2010. évre tervezett tűzifa kitermelést 2010. november 16-án a
Kisbekecs 148/c erdőrészben megkezdte.
A tervezett kitermelendő tűzifa mintegy száz köbméter, melynek megvásárlására a termelés befejeztét követően nyílik mód.
A tagok üzletrészüknek megfelelő mértékben
5.000 forint/köbméter áron juthatnak tűzifához.
Az Erdőbirtokossági Társulat vezetőségének tájékoztatása alapján az üzletrész tulajdonosok egymásnak átadhatják a jogaik után járó tűzifát, de ezt minden esetben személyesen kell, hogy intézzék.

Bővebb információ: Bakos Ferenc
30 3055-775
bakosferi@regec.hu