Még mindig nem találják az eltűnt férfit

Dátum 2010.08.11. 8:26:08 | Téma: Hírek

A keddi nap folyamán minden eddiginél többen kutattak Regéc környékén az eltűnt amerikai férfi után. A helyi keresők már nem csak gyalogosan, terepjáróval, vagy motorokkal végzik a kutatást, hanem lovakat is bevetettek a szóba jöhető nagy kiterjedésű terület átvizsgálására. További kettőszáz rendőrt is a helyszínre vezényeltek, annak érdekében, hogy még nagyobb területeket tudjanak átvizsgálni egyszerre, hiszen ha az eltűnt személy még mozgásban van, akkor akár el is mellőzhetik egymást a keresőivel.
Igaz, a hegyekben kirándulók, vagy gombászók minden megkérdezéskor arról számoltak be, hogy tudják már kit keresnek, de nem találkoztak vele semerre.
A korábbi nyomravezetői információk egymás után bizonyultak használhatatlannak.
Kedden Regécre érkezett az amerikai főkonzul helyettese is, aki a helyszínen tájékozódott a kutatással kapcsolatos fejleményekről, illetve terepjárón végigjárta a Regéc – Borsó-hegy útvonalat. A nagyszabású kutatásnak továbbra sincs eredménye, ezért szerdán folytatják az eltűnt személy keresését.
Valamelyest csökkentik ugyan a rendőri erők számát a helyszínen, de még mindig bíznak abban, hogy megtalálják a 77 éves férfit.


Ez a hír Regéc honlapja -tól jött
https://www.regec.hu

A sztori URL -je :
https://www.regec.hu/article.php?storyid=292