Falukarácsony

Regéc Község Önkormányzata a hagyományok szerint idén is megtartotta a Falukarácsony ünnepségét a Látogatóközpont rendezvénytermében. Az este folyamán Bakos Ferenc polgármester úr köszöntötte a vendégeket, majd megköszönte az Önkormányzat dolgozóinak, és egyéb külsős segítőknek Regéc Községért és a közösségért végzett munkájukat. Idén a falu karácsonyfáját Kovács László és neje ajánlotta fel a közösség részére. A köszönetnyilvánítás után az este Balogh Tímea szoprán primadonna és Kautzky Armand Jászai Mari-díjas magyar színművész műsorával folytatódott.

A művészek előadása után kellemes hangulatban telt a vacsora, melyet a helyi asszonyok, lányok által készített sütemények elfogyasztása koronázott meg. Aztán idén is, mint minden évben, az Önkormányzat ajándékcsomaggal kedveskedett minden családnak.

Az ünnepség alatt a gyerekekre kézműves foglalkozás és játék is várt, majd az este végéhez közeledve a gyerekek részvételével, mint mindig most is vidám hangulatú tombola húzás vette kezdetét, ahol mindenki kapott ajándékot. Az estét közös beszélgetés és éneklés zárta.

Bízunk benne, hogy jövőre is együtt állhatunk a karácsonyfa alatt és örülhetünk egymásnak és az ajándékoknak.

A képre kattintva megnézhetik az ünnepség alatt készült képeket: